Skip to content
Geplaatst op 3 juni 2018

6 tot en met 24 juni de spannende boekenweken. Vooral bij De Omslag.

Bij aankoop van € 12,50 aan spannende boeken (welk boek is niet spannend?!) krijgt u Barst cadeau van Boris Dittrich.
Over Barst zie hieronder.

annika sWoensdag 20 juni :Literaire Salon met Annejet van der Zijl en Jo Simons.

Zij worden geïnterviewd door Ivan Borghstijn.

Datum : woensdag 20 juni 2018

Locatie:     Vermeercentrum Delft.
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang:  20.30 uur
Prijs:         € 12,50 (incl. drankje)

Annejet van der Zijl schreef samen met haar man Jo Simons een ongelofelijk spannende en goede literaire thriller De val van Annika S.

De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn van haar collega’s en schoonfamilie te ontkomen slaat ze op de vlucht en reist ze naar Bergen aan Zee, naar het vakantiepark waar ze met haar grootouders vaak kwam. Daar probeert ze een nieuw bestaan op te bouwen, maar al snel wordt duidelijk dat ze het verleden niet kan ontlopen. En niet alleen het hare…

Kaarten kunt telefonisch bestellen 015-2121510 of klik hier!

 

christa avondZaterdag 23 juni 2018 signeert Anna Enquist haar nieuwe boek Want de avond

Het leven na de gijzeling.
Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel, die culmineerde in de explosie van de woonboot waarop ze – als strijkkwartet – zaten te repeteren. Heleen, onder het motto Du muss dein Leben ändern, heeft zich onderworpen aan een extreme make-over. Jochem verschanst zich grimmig in zijn zwaarbeveiligd atelier. Zijn echtgenote Carolien, die bij de ramp een pink verloor, zeult rond met een majeure depressie die ze hoopt te verdrijven door in een opwelling het vliegtuig naar China te nemen waar Hugo heen is gevlucht om zich als cultureel ondernemer te storten op het organiseren van muzikale evenementen. Carolien raakt er verliefd op een kinderarts, maar duren doet het niet. Het proces tegen topcrimineel Helleberg, waar ze allen zullen moeten getuigen, hangt als een zwaard van Damocles boven hun hoofd.

Hoe vergaat het de 4 hoofdpersonen uit Het kwartet?

Anna Enquist signeert in onze winkel (bij mooi weer buiten op onze boekenbank)
van 15.00 tot 17.00.

Wilt u  een gesigneerd exemplaar bestellen, klik hier!

 

Boris-Dittrich-Barst-244x372Boris O. Dittrich – Barst, gratis bij aankoop van Annika S., Want de avond en andere spannende boeken.

Een vrouw laat haar hond uit in het Amsterdamse Vondelpark en vindt het lijk van een jonge man.
Zijn schedel is ingeslagen. Rechercheur Maya Oliphant krijgt de leiding over het moordonderzoek, maar het is onduidelijk wie de man is en wat hij ‘s nachts in het park deed.Ondertussen is heel Nederland in de ban van een nieuwe talentenjacht op televisie. De 18-jarige Lilian Lely heeft zich door de audities geknokt, en maakt tijdens de liveshows bekend dat haar moeder niet lang meer te leven heeft. Ze wint daarmee de sympathie van het publiek, maar niet iedereen gelooft wat ze beweert. Dan neemt het onderzoek van Maya Oliphant een verrassende wending. Wat heeft de moord met Lilians ambities te maken?

 

 

 

Kaarten voor de Literaire Salon kunt u bestellen door hier te klikken of  per e-mail: info@deomslagdelft.nl, telefonisch: 015-2121510 of kom langs in onze gezellige winkel.
Bent u niet in staat langs te komen maar wilt u een gesigneerd boek? Laat het ons weten, of klik hier!

Wij hopen u 2o en/of 23 juni te mogen ontvangen.