Skip to content
Geplaatst op 4 juni 2019

Er is nog hoop:

Max van Daalen (7)uit Amsterdam in de Volkskrant van 4 juni 2019

Wat vind je echt niet leuk?

‘Wat ik echt heel stom vind, is als er geen vrede is op het schoolplein. Ik neem soms mijn boeken mee naar school en dan kan ik niet rustig lezen in de pauze. Lezen is toch wel mijn grootste hobby en niet Minecraft. Ik vind alle boeken leuk, behalve boeken die gaan over prinsessen. Mijn vriendin leest wel zulke boeken. Dat komt ook omdat ze een tweelingzus heeft en die zegt altijd tegen haar: lees die boeken nou.’

Wat zou je doen met 10 duizend euro?

‘Poeh, daar moet ik even goed over nadenken. Ik zou alle boekenwinkels van de hele wereld leegkopen. Nee, alle boekenwinkels van het hele multiversum! Ik moet er dan wel voor zorgen dat er ergens iets wordt gebouwd waarin ik al mijn boeken kan bewaren.’