Skip to content
Geplaatst op 11 december 2020

Guus Westdorp maakte een prachtig CD-single € 5,00

guus westdorp

 

Wilt u dit bestellen? Klik dan  hier

Luister hier: www.SNEEUWHART.nl

 

Guus over ‘Wees dan lief voor mij:

Gedurende 15 jaar kwam ik regelmatig bij Ramses Shaffy langs in Amsterdam. Het waren vaak wonderlijke ontmoetingen. We zaten achter de piano en deelden die verwondering over van alles. De laatste jaren zag ik hem ‘teruggaan’. Na een van de laatste bezoekjes aan het Dr.Sarphatihuis viel de tekst van ‘Wees dan lief voor mij’ in de trein naar Delft uit mijn hoofd op de grond. Ik raapte haar op en ze was klaar. Zo zag ik Ramses ook. Hunkerend naar liefde, ieder moment. Hij heeft volop lief gehad, maar aan liefde had hij nooit genoeg. Tot zijn laatste snik. Pas jaren later bleek, dat veel mensen zichzelf of iemand die ze kennen zich in dit liedje herkennen. En toen zag ik ook mijn eigen verhaal…

 

Guus Westdorp schreef, speelt en zingt ‘Wees dan lief voor mij’. Het is een van de liedjes in zijn theaterconcert ‘Ramses, de liederen’.

 www.guuswestdorp.nl