Skip to content
Geplaatst op 23 december 2021

Van zo’n mail worden we oprecht blij!

Lieve omgeslagen medewerker,

 

Hoe heerlijk is het om een echt goed boekwinkel in de stad te hebben. Als ik het niet meer weet (voor mezelf of als cadeau) loop ik bij jullie altijd met een goed boek de deur weer uit. Nu met de nieuwe lockdown en vakantie heb ik daarom een verzoek aan jullie. Ik wil graag een tiental boeken en de keuze hiervoor laat ik graag aan jullie over. Uiteraard heb ik wel wat hints over favoriete schrijvers, type boek etc. om iets richting mee te geven

  • Aantal: 10
  • Maximale bedrag: 300,-
  • Taal: 5 Engels, 3 Nederlands, 2 Duits
  • 8 Fictie, 1 Non fictie, 1 Poëzie
  • Liefst geen romantiek, drama of korte verhalen
  • Ik lees boeken graag in de originele taal, voor zover mogelijk.  Als het niet een van de bovenstaande is, dan graag in het Engels.
  • Favoriete schrijvers: David Mitchell, Neil Gaiman, Mario Puzo, maar ik kan ook erg genieten van een leuke thriller à la Wallander op zijn tijd.

Ik hoor graag of jullie wat kunnen met bovenstaand verzoek. Als we het boek al hebben of eerder gelezen hebben, vinden we er ook wel een goed huisje voor. Opsturen hoeft niet, ik kom ze graag afhalen in de winkel.

En van dit antwoord ook:

Wat een heerlijk pakket hebben jullie samengesteld. Ik voelde me helemaal jarig met al die pakjes om uit te pakken en dat was pas het begin. Wat een mooie collectie boeken. Van sommige kende ik de schrijver wel of had ik al wel eens mee in mijn handen gestaan. Anderen zou ik zelf niet snel uitgekozen hebben, maar bij het lezen van de achterkant intrigeerden ze wel. En de gedichtenbundel is ook een schot in de roos, wat een prachtige gedichten staan daar in.

 

Kortom, heel erg bedankt! Dit gaat me heel veel uren leesplezier opleveren de komende tijd.