Skip to content

Jeugdboeken lezen met Anne Fleur

Hoi,

AF OmslagIk ben Anne Fleur Lasthuizen en ik ben 14 jaar oud.
Ik doe het tweetalig vwo op het Grotius College. Buiten school houd ik van dansen, zingen, acteren en zeker ook van lezen.
Ik zat dit jaar ook in de jury van de Jonge Beckmanprijs. Dat vond ik erg leuk om te mogen doen.
Ik heb niet echt een specifiek genre als favoriet. Ik vind van alles leuk.
Geschiedenis, thriller, fantasy enz
Ik lees thuis erg veel boeken. In ieder geval lees ik zo’n 20 minuten voor ik ga slapen en vaak ook nog overdag een tijd.
Ik vind het heerlijk even in een boek te worden gezogen.

Mijn vader zei ooit toen ik in groep drie begon met lezen, dat als je goed kan lezen, er een hele nieuwe wereld voor je open gaat. Daar heeft hij absoluut gelijk in. Dat is voor mij toen een hele motivatie geweest om te leren lezen. En nu verslind ik minstens zo’n vier tot vijf boeken per maand.