Skip to content

Over De Omslag

Welkom bij Boekhandel De Omslag, de enige echte!

Boekhandel De Omslag is een kleine, zelfstandige boekhandel.

Sinds de oprichting in 1987 gevestigd in een fraai historisch pand aan de Wijnhaven te Delft. Hartje centrum, op loopafstand van de Markt en de parkeergarage aan de Phoenixstraat. De Omslag is een algemene boekhandel met het accent op Nederlandse en Engelse (ook vertaalde Nederlandse!)literatuur.
Poëzie dragen wij een warm hart toe. Buiten een goede selectie poëziebundels hebben wij kussenslopen, sloven, T-shirts , kaarten, waterflesjes en zakdoeken met gedichten erop in voorraad. Boekverwante artikelen zoals leeslampjes, boekensteunen en plankjes hebben wij ook volop!
Kortom, een bezoek aan onze winkel is de moeite waard!

Een aantal keren per jaar organiseren wij een literaire avond.

Wij nodigen een auteur uit die (vaak in de vorm van een vraaggesprek) vertelt over zijn of haar werk.

Zie ook onder: Literaire Salon.

De medewerkers van De Omslag lezen allemaal veel en stellen met elkaar de eigen Omslag Top Tien samen. Geen verkoop Top Tien, maar een gelezen en goedbevonden Top Tien.

Is er een boek niet in voorraad? Bestellen is geen enkele moeite, in de meeste gevallen binnen één dag in huis. U kunt dag en nacht bestellen, per-email of telefonisch. Weet u niet exact de schrijver of titel van een boek? Geen probleem, mail ons een korte beschrijving en wij gaan voor u op zoek.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons prachtige pand Wijnhaven 16 op de hoek van de Boterbrug.
Boekhandel De Omslag: klein genoeg om gezellig te zijn, groot genoeg om veel te bieden.

Ons telefoonnummer: 015-2121510 en ons e-mailadres is info@deomslagdelft.nl